Handelsbetingelser & Privatlivspolitik for Fru Kristof:

Generelt

Fru Kristof drives af:

Efter ordreaflæggelse vil du modtage en ordrebekræftelse pr. e-mail, hvoraf det vil fremgå hvad du har bestilt, denne e-mail er udelukkende en kvittering på, at vi har modtaget din ordre. En juridisk bindende aftale mellem dig og Fru Kristof er først indgået, når du modtager e-mail om, at ordren er gennemført.
Vi tager forbehold for trykfejl, fejl i prisen eller udsolgte varer, og forbeholder os retten til at annullerer din ordrer helt eller delvist. Vi kontakter dig naturligvis, skulle et sådant tilfælde opstå.

Betaling

Fru Kristof modtager online-betalinger med Dankort, Visa/Dankort, Mobilpay og Viabill.
Betalingen vil først blive trukket fra din konto, når varerne afsendes.
Alle beløb på hjemmesiden er inklusiv moms (25 %).
Fru Kristof benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL protokol, hvilket betyder, at dine data er sikre og ikke kan læses af andre udefrakommende.

Bestilling

Når du bestiller metervarer svarer 1 enhed til 1 meter og 0,1 enhed til 10 cm. Vi ønsker som sådan ikke at have et minimum, men 0,1 enhed/10 cm er den mindste længde, der er mulig at bestille.
Der tages forbehold for trykfejl og udsolgte varer.
Ved andre varer er antal og størrelser angivet ved hver enkelt vare.

Levering/forsendelse

Fortrydelsesret

Reklamationsret

Kunde- og privatlivspolitik

Cookies

Log-statistik

Vi bruger en log-statistik på https://frukristof.dk, hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades m.v.
Log-statistikken anvendes kun med det formål, at optimere Fru Kristofs hjemmeside.

Klagemuligheder