Om Fru Kristof

Fru Kristof er en webshop med metervarer og tilbehør til syning, derudover også et bredt udvalg af folie og strygestof. Jeg prøver at samle den moderne syerskes behov et sted.

Navnet ”Fru Kristof” kendes nok bedst fra Tommy Kenters sketch med Mathiesen og Fru Christoff. Jeg har taget det til mig, fordi jeg er gift med Kristoffer og det har været en intern spøg, at så måtte jeg være Fru Kristof. Sammen har vi 3 børn, som vi nyder livet med.

Jeg har altid haft en stor passion for at være kreativ, og især syningen har fyldt meget. Siden jeg var 4 år har symaskinen haft en fast plads hos mig.
Jeg går meget op i god kvalitet, hvilket også afspejler de tilgængelige varer i shoppen. Jeg udvælger produkter, som jeg selv er glad for at bruge, og som jeg ved virker. Man vil kunne se en stor lighed med produkterne i shoppen og de ting, der er i mit eget syrum.