Jersey - økologisk

Jersey – økologisk. Stoffet har en unik sammensætning der gør det utroligt strækbart og behageligt at have på – og så er det miljøvenligt produceret.

Et økologisk produkt refererer til et produkt, der er dyrket, produceret eller fremstillet i overensstemmelse med principperne for økologi. Økologi handler om at opretholde en bæredygtig balance mellem mennesker, dyr, planter og miljøet. Dette gøres ved at undgå brugen af ​​skadelige kemikalier, kunstige tilsætningsstoffer og unaturlige produktionsmetoder.

Jersey – økologisk, er et blødt strækbart strikstof og er normalt let til medium vægt. Jersey er ikke vævet, men strikket af en tynd type garn og opnår derved en stor elasticitet. Oprindeligt var jersey lavet af uld, men er nu også lavet af bomuld eller syntetiske fibre.
Du har sikkert hørt om sportstøj af jersey. Men vidste du, at stoffet har navnet efter pullover trøjer til fiskere fra øen Jersey i Den Engelske Kanal?
Dets unikke sammensætning gør det utroligt strækbart og behageligt at have på. Dette gør det til det perfekte valg til hverdagsbeklædning, sportstøj og loungewear. Men lad dig ikke narre af dets afslappede ydre, for med Jersey stoffet kan du også skabe sofistikerede og elegante outfits. Med sin bløde glans og flydende fald er det ideelt til kjoler, toppe og t-shirts, der får dig til at stråle i ethvert selskab.

Viser alle 10 resultater

Viser alle 10 resultater