Ida Victoria – Juni Jumpsuit XXS-4XXL

kr. 139,00 pr. stk.

Ida Victoria – Juni Jumpsuit

Ida Victoria – Juni Jumpsuit XXS-4XX er en sød buksedragt. Buksedragten har en løs, men alligevel kropsnær pasform.

Der er flere varianter.

Størrelse XXS-4XXL
Sprog: Norsk

På lager

Varenummer (SKU): fk22014 Kategorier: , Tags: , , , , ,

Beskrivelse

Ida Victoria – Juni Jumpsuit XXS-4XXL

Mønstret er til vævede stoffer, uden stræk. Stof med pænt fald, som f.eks. viskose eller linned.

JUNI JUMPSUIT er en luftig og let jumpsuit, perfekt til varme sommerdage. Jumpsuiten har mange forskellige variantioner af overdelen. På illustrationen på forsiden er jumpsuiten set forfra i kolonnen til højre, og set bagfra i kolonnen til venstre. Jumpsuiten kan også sys som shorts. Det er meget luft i bukse-delen, mens overdelen er mere figurnær – men denne har også en del luft.

Jumpsuitens buksedel har bindesløjfe på bagstykket, som bindes midt foran. Når jumpsuitens buksedel skal af og på i løbet af dagen, løsner man bare bukse-delen foran, mens overdelen fortsat sidder på plads.

Stofforbrug:

  • XXS – M: 320 cm
  • L – XL: 370 cm
  • 2XL – 3XL: 430 cm
  • 4XL: 590 cm

Stofforbruget er målt på stoffbredde 150 cm, og er rundet op. Målene er for standardhøjde. Træk 10 cm fra for petite, eller læg til 10 cm for høj. Du kan også trække fra 5 cm for kortere ærmelængde hvis du ønsker det.

Overdelen er delvis foret, og når stofforbruget er målt er det lagt op til at samme stof bruges til yderstof og for. Du kan alternativt bruge et andet stof til foret i overdelen.

Du skal også bruge tilbehør til tre af modellene: Delbar lynlås (30-37cm) og  eller 3 store knapper, alt efter hvilken model du vælger.

NB! Ida Victoria mønsteret må ikke kopieres eller deles!

Syvejledning er på norsk