Ida Victoria – Singlet og kjoletillæg

kr. 139,00 pr. stk.

Ida Victoria – Singlet og kjoletillæg

Tillægsmønster til Jersey kjole med sving, dame og barn og Victoriakjolen, dame og barn

Sprog: Norsk

På lager

Varenummer (SKU): fk22325 Kategorier: , Tags: , , , , ,

Beskrivelse

illIda Victoria Singlet og kjoletillæg er et enkelt mønster, som både kan bruges alene til at lave singlet/top, eller som et tillægsmønster til:

Victoriakjolen :

Til voksen: https://frukristof.dk/vare/ida-victoria-victoriakjolen-xs-4xxl/

Til barn: https://frukristof.dk/vare/ida-victoria-victoriakjolen-74-158/

og

Jerseykjole med sving :

Til voksen: https://frukristof.dk/vare/ida-victoria-jerseykjole-med-sving-xs-4xxl/

Til barn: https://frukristof.dk/vare/ida-victoria-jerseykjole-med-sving/

Mønsteret indeholder damestørrelse XS-4XL og børnestørrelse 74-146. For de større børnestørrelser kan damemønsteret bruges.

Singleten/toppen har to valg for ryggen: almindelig ryg eller bryderryg, og damemønsteret har to muligheder for udringing i foran: almindelig udringning eller dyb udringning. Børnemønsteret har kun almindelig, høj udringing på forstykket.

Jerseykjole med sving har knælangt skørt med meget vidde i skørtet, mens Victoriakjolen har mindre vidde i skørtet, og kommer med to skørtlengder; knælangt og maxiskørt.

Singleten er kropsnær, men for en løsere pasform kan du fint gå en størrelse op fra hvad du normalt syr, når du syr almindelig singlet i fuld længde. Når du syr singleten som kjoletillæg er det ikke anbefalet at gå op i størrelse.

Stofforbrug, kjoletillæg: For tillæg til en af kjolerne behøver du ikke at beregne mere stof, men kan forholde dig til laveste stofforbrug opgivet på kjolemønsteret.

Stofforbrug, singlet – dame: 65 – 80 cm
Stofforbrug, singlet – barn: 35 – 50 cm

I tillæg skal du bruge stof til kantbånd/rib

Stofforbruget er målt med udgangspunkt i 150 cm bredt stof. Vær obs på at stofforbruget kræver fornuftig placering af mønsterdelene på stoffet. Stofforbruget er rundet op til nærmeste hele 5 cm.

Syes i jersey stof

Ida Victoria syvejledning er på norsk