Ida Victoria – Siri slimfit

kr. 139,00 pr. stk.

Ida Victoria –  Siri slimfit

Mange muligheder for variationer. Korte eller lange ærmer, mini, midi eller maxi kjole, eller som ventekjole med ammetillæg.

Størrelse XXS-4XXL
Sprog: Norsk

På lager

Beskrivelse

Ida Victoria – Siri slimfit har en klassisk og enkel, tætsiddende kjole. Den kan syes i tre længder, mini, midi eller maxi. Maxikjolen kan du sy med slids i enten den eller begge sider.  Du har også flere muligheder for halsåbningen; rund hals, V-hals eller bådhals. Ærmerne kan syes som lange, 3/4 lange eller T-shirt-ærme.

Kjolen syes i stretch- stof, som bomuldsjersey, viskosejersey eller uldjersey.

Til denne kjole kan du bruge de samme tillægsmønstre for ærmer som til Victoriakjolen og Jerseykjole med sving. Kjolen kan dermed syes i mange forskellige versioner.

Herudover kan du købe et pdf tillæg – vente/graviditet og amme tillæg.  Find det lige her: https://idavictoria.no/produkt/gravid-og-ammetillegg-til-siri-slimfit-pdf/

Bæltetillæg: Ønsker du at sy kjolen med knudebælte, vil der i de fleste tilfælde være plads til bæltedelene ved siden af ærmerne, når du klipper mønsterdelene ud. Derfor behøver du ikke nødvendigvis at beregne mere stof. Hvis du ikke har nok plads ved ærmerne, skal du regne med ca. 10 cm. ekstra stof til det enkle bælte, og 35 cm. til bæltet med rynker.

OBS! Hvis du køber mønstret på papir, er vejledningen ikke med i hæftet, men kan hentes her: https://idavictoria.no/siri/

Mønsteret inkluderer damestørrelse XXS-4XL. Inde i hæftet finder du en oversigt over alle størrelser og mål.

Størrelse xxs til 4XL.

Målene i tabellen er taget med udgangspunkt i 150 cm. bredt stof, og er rundet op.
* Det lavest tal er med t-shirt ærme. Maks forbruget er med lange ærmer.

Stofforbrug:   

  • Kort:
    • XXS – L: 115 –  160 cm     XL-3XL: 120 – 170 cm     4XL: 190 – 165 cm
  • Midi:
    • XXS – L: 135 – 180 cm     XL-3XL: 145 – 190 cm     4XL: 230 – 300 cm
  • Maxi:
    • XXS – L: 170 – 215 cm     XL-3XL: 180 – 225 cm     4XL: 300 – 375 cm

Ida Victoria syvejledning er på norsk.