Ida Victoria – Timjan tights 74-170

kr. 139,00 pr. stk.

Ida Victoria – Timjan tights

Mange muligheder for variationer. Korte/lange ben, med nederdel mm.

Størrelse 74 – 170
Sprog: Norsk

På lager

Beskrivelse

Ida Victoria – Timjan tights 74-170 – til børn. Er en enkel og behagelig tights til børn, med flere variationsmuligheder. Tightsene er høje i livet, og kan syes helt enkel, eller med et kort skørt som syes fast i linningen. Der er også en valgfri detalje nederst på benene: Lijlemanchett! Benlængden kan sys som lang, capri-længde eller kort shorts. Du kan også sy tightsene som trompetbukser, som bliver en buks med tætsiddende øvre del, og let vidde fra knæ og ned.

Ida Victoria tightsene kan syes i alle stoffer med god stretch, såsom bomuldsjersey, bambusjersey, uldjersey eller swim/sports lycra.

Syvejledning er på norsk.

Ida Victoria snitmønster er ikke kun enkelt og nemt at følge, men det giver dig også mulighed for at designe og sy i mange størrelser. Du får virkelig noget for pengene – uanset om du er petite eller plus size, kan du nemt tilpasse mønstret til at passe til dine mål. Når du arbejder med dette snitmønster, vil du opdage, at der er mange variationer. Du kan tilpasse og ændre designet for at skabe noget virkelig unikt i stof.