Line2Line – Klassisk habitjakke J450

kr. 89,00 pr. stk.

Line2Line – Klassisk habitjakke J450

Størrelse 32-54
Sprog: Dansk – Tysk – Engelsk

På lager

Beskrivelse

Line2Line – Klassisk habitjakke J450.

Niveau svær. Med mulighed for at sætte sit eget præg. Materialevalg skal være fast stof med stræk eller kraftig strik evt. Punto. Hvis du ikke ønsker den alt for tætsiddende bør du gå en størrelse op.

Svær, betyder SVÆR. Hvis du ikke er meget øvet eller går på kursus, så du kan få hjælp til syning og tilretning, bør du ikke vælge dette mønster. Da vi heller ikke går ned i sydetaljen omkring syningen skal du også forvente at skulle søge hjælp på Youtube, hvis der er ting du er i tvivl om.

Velkommen til Line2Line, vores eksklusive kollektion af snitmønstre, skabt og produceret i Odense siden 2004. Med over 270 inspirerende designs er Line2Line det ultimative valg for syentusiaster. Vores snitmønstre er klar til brug, så du undgår besvær og kan dykke direkte ind i dine syprojekter og skabe fantastiske ting med stof.
Vær opmærksom på, at en vis syfærdighed er nødvendig, da Line2Line snitmønstre ikke indeholder omfattende syvejledninger. Dette giver erfarne syere mulighed for at udfolde deres kreativitet og mestre nye udfordringer. Vi har snitmønstre som både er tidsløse klassikere og som afspejler de seneste modetrends, der inkluderer både lette og mere avancerede designs.

Produktinformationer
Sværhedsgrad: Svær
Materialevalg: Fast stof med stræk eller kraftig strik
Stofforbrug: Se skema
Størrelse: 32-54
Andet: Sømrum er ikke medregnet i mønsteret
Sybeskrivelse: Dansk/Tysk/Engelsk