Tilbud

Strikket uld og silke – mørk syren med mønster

Original price was: kr. 225,00.Current price is: kr. 165,00. pr. meter

Bredde: 164 cm
Materiale: 70% uld, 30% silke


1 enhed = 1 meter | 0,1 enhed = 10 cm

På lager

Varenummer (SKU): fk22206 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Strikket uld og silke – mørk syren, med mønster. Let stof der falder flot.
Velegnet til kjoler og nederdele.

Uld er et naturligt materiale, der kommer fra får og andre dyr, såsom geder og bison. Uld indeholder masser af keratin, et naturligt protein, der gør at stoffet har mange fantastiske fordele som fremragende åndbarhed, gode varmeaflastninger, komfort, holdbar, vandafvisende og flammebestandig. Uldstof har været brugt i tekstilindustrien i mange år og kan bl.a. bruges til kvalitets jakkesæt, frakker og bukser. Det er også velegnet til cardigan, trøjer, undertøj, t-shirt og sokker.
Udover at silke er det mest allergivenlige af alle stoffer, vil silke heller ikke irritere følsom hud. Silkestoffer har isolerende egenskaber, der er fremragende til at holde din hud hydreret. Dette mindsker din huds tab af fugt.
Silke er den stærkeste naturlige proteinfiber, der hovedsageligt består af fibroin. Silke er et glitrende tekstil kendt for sin satin tekstur og kendt for at være et luksuriøst stof. Den mest almindelige silke er fremstillet af silkeorme, små larver, som for det meste lever af morbærblade.

Du vil altid modtage dine metervarer i et sammenhængende stykke, uanset hvor mange meter du bestiller.