Tilbud

Uldfleece – Striber af lys grå og lys lilla

Original price was: kr. 219,00.Current price is: kr. 153,00. pr. meter

Bredde: 130 cm
Materiale: 100% merino uld

200 gsm
1 enhed = 1 meter | 0,1 enhed = 10 cm

På lager

Varenummer (SKU): fk22581 Kategori: Tags: , , , , , ,

Beskrivelse

Uldfleece – striber – lysgrå og lyslilla. Lækker, blød uldfleece med masser af stræk. Kradser absolut ikke. Et rigtig godt alternativ til traditionel fleece. Striberne er vandrette.
Striberne er ca. 1,5 cm i højden.
Du vil altid modtage dine metervarer i et sammenhængende stykke, uanset hvor mange meter du bestiller.
Velegnet til heldragter, fleecejakker, huer, tæpper m.m.

Denne metervare er købt ind som en del af et restparti fra en af Danmarks helt store børnetøjsproducenter indenfor især uld. Metervarerne er købt uspecificeret,  jeg kan derfor ikke garantere for at indholdet er helt præcist som beskrevet og det kan også være beskrevet som ukendt.

Uld er et naturligt materiale, der kommer fra får og andre dyr, såsom geder og bison. Uld indeholder masser af keratin, et naturligt protein, der gør at stoffet har mange fantastiske fordele som fremragende åndbarhed, gode varmeaflastninger, komfort, holdbar, vandafvisende og flammebestandig. Uldstof har været brugt i tekstilindustrien i mange år og kan bl.a. bruges til kvalitets jakkesæt, frakker og bukser.
Fleece er et syntetisk, isolerende stof. Det er meget behageligt på grund af dets lette vægt og anti-svedegenskaber og tillader fugt at fordampe, samtidig med at den blokerer fugt udefra. Den er åndbar og hurtigttørrende, hvilket gør den perfekt til sportstøj og vintertøj.
Fleecestof er normalt lavet af en type polyester kaldet polyethylenterephthalat, eller andre syntetiske fibre, vævet og børstet til et letvægtsstof.
Andre materialer kan bruges og tilføjes ved fremstilling af stoffet, herunder naturlige fibre, som uld, eller genbrugsfibre.