Tilbud

Uldjersey – Blå med både

Original price was: kr. 199,00.Current price is: kr. 139,00. pr. meter

Bredde: 170 cm
Materiale: 100 % uld
1 enhed = 1 meter | 0,1 enhed = 10 cm

På lager

Varenummer (SKU): fk22574 Kategorier: , , Tags: , , , , ,

Beskrivelse

Uldjersey – blå med både, blæksprutter og hvaler. Kradser absolut ikke og har masser af stræk.
Den største båd er ca. 6,5 cm høj.
Velegnet til undertøj, skiundertøj, basistøj og meget mere.

Denne metervare er købt ind som en del af et restparti fra en af Danmarks helt store børnetøjsproducenter indenfor især uld. Metervarerne er købt uspecificeret,  jeg kan derfor ikke garantere for at indholdet er helt præcist som beskrevet og det kan også være beskrevet som ukendt.

Uld er et naturligt materiale, der kommer fra får og andre dyr, såsom geder og bison. Uld indeholder masser af keratin, et naturligt protein, der gør at stoffet har mange fantastiske fordele som fremragende åndbarhed, gode varmeaflastninger, komfort, holdbar, vandafvisende og flammebestandig. Uldstof har været brugt i tekstilindustrien i mange år og kan bl.a. bruges til kvalitets jakkesæt, frakker og bukser.
Jersey er et blødt strækbart strikstof og er normalt let til medium vægt. Jersey er ikke vævet, men strikket af en tynd type garn og opnår derved en stor elasticitet. Oprindeligt var jersey lavet af uld, men er nu også lavet af bomuld eller syntetiske fibre.
Du har sikkert hørt om sportstøj af jersey, men vidste du, at stoffet har navnet efter pullover trøjer til fiskere fra øen Jersey i Den Engelske Kanal?

Du vil altid modtage dine metervarer i et sammenhængende stykke, uanset hvor mange meter du bestiller.